Kerámia bevonat

Bevezetés

A járművek ápolása és védelme kulcsfontosságú a mai világban, különösen akkor, ha extravagáns megjelenésre és hosszú élettartamra vágyunk. A kerámia bevonat és a polírozás olyan eljárások, amelyek a járművek fényezését új szintre emelik a megfelelő szaktudással. A kerámia bevonatok nemcsak védelmet nyújtanak a környezeti hatások ellen bizonyos mértékben, hanem elsősorban a járművet rendkívül ragyogóvá teszik.

Mi az a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy olyan anyag, amely a felületre való applikálás után kikeményedik,ezzel védelmet nyújtva az adott felületen. Kémiai védelmet nyújt ez bizonyos szintig, de elsősorban a kerámia bevonat az autó megjelenését teszi extra ragyogóvá, különlegessé, a frissen polírozott fényezést konzerválja.

A kerámia bevonat megvéd a következőktől:

De mire is való a bevonat?

Különleges megjelenés

A bevonat ragyogó és üvegszerű kinézetet kölcsönöz a járműnek.

Hidrofób tulajdonság

A kerámia bevonat vízlepergetővé teszi a felületet, így extra könnyedén moshatóvá válik, a kosz és a szennyeződések gyakorlatilag leperegnek.

Kémiai védelmet nyújt

A felület ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben, azonban a fizikai védelme minimális, csak a megfelelő mosásból eredő hajszálkarcok ellen véd, kavics nyomoktól és sérüléstől nem!

Mi a polírozás szerepe, miért szükséges akár egy új autón is?

A polírozás a kerámia bevonat egyik előkészítő lépése. Ez a folyamat két tényező miatt rendkívül fontos. Az első, hogy megfelelő tapadást biztosítson a bevonatnak, enélkül nem fog tudni tartósan megmaradni a felületen. A második, hogy az autó fényezését egy új szintre emelje a megfelelő szaktudással, azaz extra fényes legyen. Amennyiben új autóra szeretnénk ezt a szolgáltatást választani (ha kimondottan fizikai védelmet szeretne, akkor a kővédő fóliát (PPF) ajánljuk), abban az esetben is szükséges a polírozás, hiszen a legtöbb esetben szakmai szemmel nagyon rossz állapotban adják át az autókat, és ezeket a hibákat korrigálni kell. A szalonokban nem megfelelően mossák le/portalanítják átadás előtt, így már karcos, sérült lehet az autó fényezése.

Válassza a minőségi szolgáltatást!

Ha egy olyan helyre vágyik, ahol nyugodtan, biztos kezekben hagyhatja autóját akkor megfelelő helyen jár! Számunkra az Ügyfeleink bizalma és elégedettsége a legfontosabb. Minden munkánkat részletesen dokumentáljuk előtte-közben-utána képekkel, így látván a teljes folyamatot, amelyet a munka elvégzése után az ügyfélnek digitális formában továbbítunk. Ha minőségre törekszik, és szeretné hosszú távon élvezni a járművének szépségét, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Bármilyen kérdésére szívesen választ adunk és segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő védelmi csomagot.

Referenciák

Árak

A technológia és a többlépcsős munkamenet miatt minden kerámia bevonatra egyedi árat adunk, árajánlatot a lenti űrlap kitöltésével tud kérni.

Elérhetőség

Amennyiben bármi kérdésük van kérjük keressenek telefonon, így teljeskörű szóbeli téjákoztatást tudunk adni az Ügyfél igényei alapján és minden kérdésre választ tudunk adni!

Lépj velünk kapcsolatba