Autóüveg fóliázás extrém hővédelemmel

Műhelyünkben kizárólag a Skyfol BabyGuard szériáját telepítjük, a hagyományos elavult fémezett széria NEM elérhető!

A fóliázás előnyei

1. Hővédelem

A Skyfol BabyGuard egy extrém hővédő széria. Elsősorban kisgyermekes családoknak, kutyatulajdonosoknak ajánlott, de mindenki másnak is aki a prémium minőséget keresi!

2. Örökélet garancia

A garancia kizárólag az anyagra visszavezethető hibákra onatkozik (elszíneződés, buborékosodás, ragasztó elválása). Harmadik fél által okozott (azaz külsős okokból történő) kémiai vagy fizikai sérülésre nem vállalunk garanciát.

3. UV-védelem

A Skyfol BabyGuard a káros ultraibolya sugarak(UV) akár 99.9%-át is blokkolja, amelyek a védelem nélkül az embereknél bőrrákot, idő előtti öregedést és szemkárosodást okozhatnak.

4. Legális

Minden általunk telepített fólia műbizonylattal rendelkezik és ABG jelöléssel is ellátott, így nemcsak Magyarországon elfogadott, hanem német és osztrák rendszámú autókra is teljesen legális!

Kiváló és megbízható minőség

Számunkra fontos a kiváló és megbízható minőség, így műhelyünkben csak és kizárólag a SkyFol BabyGuard nevezetű szériáját telepítjük.

Első ablakok

Vezető melletti ablakok

30.000 Ft-tól (+ÁFA)

Szélvédő hővédő fólia

65.000 Ft-tól (+ÁFA)

Hátsó ablakok

3 ajtós

74.000 Ft-tól (+ÁFA)

Kombi/Szedán

84.000 Ft-tól (+ÁFA)

A saját bőrödön érezheted a különbséget!

Műhelyünkben egy inframelegítő segítségével megtudjuk mutatni a valódi különbséget az ablaksorozatok között (hagyományos fémezett vs BabyGuard), így garantálni tudjuk, hogy valóban azt a minőséget kapod, amit állítunk. Számunkra az Ügyfél bizalma és elégedettsége a legfontosabb! 🙂

Referenciák

Elérhetőség

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél időpontot egyik szolgáltatásunkra, ne habozz velünk felvenni a kapcsolatot. Örömmel segítünk, és válaszolunk minden megkeresésre.

Lépj velünk kapcsolatba