Karosszériavédő fóliázás

Az autóink mindennapjaink részét képezik, és fontos, hogy megfelelő védelmet nyújtsunk nekik az időjárási körülményektől, kavicsfelverődésektől és egyéb káros fizikai hatásoktól, ezzel az esztétikai és eladási értéket növelve.

Karosszériavédő fóliázás előnyei

Megőrzi az autó értékét

Az autó értéke függ az állapotától. A karosszériavédő fóliázás segít megőrizni az autó eredeti állapotot, ezáltal hozzájárul az autó értékének megtartásához és növeléséhez.

Tartós védelem

A fólia kiválóan ellenáll az időjárás, UV-sugárzás, vegyi anyagok és egyéb külső hatások által okozott károsodásoknak, ezáltal hosszútávú védelmet biztosít az autó fényezésének/karosszériájának.

Könnyen tisztítható

A védőfóliázott autók tisztítása könnyebb és gyorsabb, azonban fontos a rendszeres karbantartás, hogy a vízlepergető hatását évekig megőrízze.

Sablon-technika

Az autót nem szükséges szétszerelni, sem vágni rajta. Sablon alapján a saját vágógépünk segítségével előre kivágjuk, így a védőfólia biztonságosan telepíthető. A sablonok annyira pontosak, hogy fényes lakk esetén mattítás is elérhető!

Garancia

Az általunk használt fóliához 10 év gyári garancia tartozik, illetve minőségi garanciát is vállalunk!

Hogyan telepítjük a karosszériavédő fóliát?

A kővédő fólia telepítése előtt a járművet először alaposan felmérjük, majd következik a mosás. A mosásnál különös figyelmet fordítunk a dekontaminálásra (röprozsda- és kátrányoldás), a fóliázandó elemek gyurmázásra, zsírtalanítására, hogy valóban teljesen szennyeződésmentes felületet kapjunk. Amennyiben a felület karcos, abban az esetben polírozzuk, végezetül zsírtalanítjuk, minden élt áttörölve, hogy a lehető legjobb tapadást biztosítsuk a fóliának. Ezután következik a sablon kivágása saját vágógép segítségével, majd a fólia telepítése speciális gél illetve szappanos desztillált víz kombinációjával. A fóliázás elkészülte után a felületet újra zsírtalanítjuk, majd hőlégfúvó segítségével az éleket átmelegítjük a megfelelő tapadás érdekében, majd pár napra (időjárástól függően) KÖTELEZŐEN! száradni hagyjuk a fóliát.

Válasszon minket, és bízza ránk autója teljes körű védelmét!

#A csomag:
Gépháztető, Első lökhárító, Első fényszórók

Ár: 300.000 Ft-tól (+ÁFA)

*Kezdő áraink közepes méretű autókra vonatkoznak!
Fényes autók esetén van lehetőség mattításra is!

#B csomag:
Gépháztető, Első lökhárító, Első fényszórók, Első sárvédők, Visszapillantó tükrök, A oszlopok, Tető eleje

Ár: 445.000 Ft-tól (+ÁFA)

*Kezdő áraink közepes méretű autókra vonatkoznak!
Fényes autók esetén van lehetőség mattításra is!

#C csomag:
Teljes karosszéria

Ár: 1.000.000 Ft-tól (+ÁFA)

*Kezdő áraink közepes méretű autókra vonatkoznak!
Fényes autók esetén van lehetőség mattításra is!

Miért válassz minket?

Telepítési precizitás

A fóliák precíz telepítése kulcsfontosságú a védelem és az esztétika szempontjából. Egyedülállóan vágjuk ki a fólia sablonokat az egyik legpontosabb szoftver segítségével, így minden telepítés egyedi és a lehető legjobb minőségű.

Megbízható anyag

Fontos tudni, hogy NEM létezik "legjobb" anyag. Mi büszkén használjuk az XPEL amerikai fóliát, amely a karosszériavédő fóliázás csúcsminőségét képviseli. Az XPEL fóliák öngyógyulóak és elérhető gyárilag kerámia bevonatos kivitelben is!

Garancia

Minden általunk telepített fóliához 10 év garancia jár. Ez azt jelenti, hogy bizalommal hagyhatod járművedet kezeinkben, tudván, hogy hosszú távú védelemmel és minőségi munkával lesz ellátva. Nálunk nincs opció olcsósításra, olcsó minőségű anyagra, mi kizárólag a hosszútávú minőségben hiszünk!

Választható telepítési mód

Kétféle megoldást kínálunk:
1. A vágószoftver alapján elérhető sablon telepítése amelyben előre meghatározott élek lesznek betűrve.
2. A sablont egyedileg módosítjuk a szükséges helyen, majd kézzel vágunk le mindent élt, így gyakorlatilag minden élt be tudunk hajtani. Rendkívül nagy tapasztalatot és precizitást igényel.

Megfelelő előkészítés

A mai autókat szakmai szemmel sajnos a legtöbb esetben rossz állapotban adják át. Karcos, vízköves, szállórozsda, kátrány és egyéb szennyeződések megtalálhatóak rajta. A fénye nem olyan szép, mint amilyen valójában lehetne. A fóliázás előtt a járművet mi mindig alaposan előkészítjük, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani, hiszen amilyen fontos a minőségi telepítés, olyan fontos a megfelelő előkészítés is.

Referenciák

Elérhetőség

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél időpontot egyeztetni az egyik szolgáltatásunkra, ne habozz velünk felvenni a kapcsolatot. Örömmel segítünk, és válaszolunk minden megkeresésre.

Lépj velünk kapcsolatba