Kerámia bevonat

Bevezetés

A járművek ápolása és védelme kulcsfontosságú a mai világban, különösen akkor, ha különleges megjelenésre és hosszú élettartamra vágyunk. A kerámia bevonat és a polírozás olyan eljárások, amelyek a járművek fényezését új szintre emelik a megfelelő szaktudással. A kerámia bevonatok nemcsak védelmet nyújtanak a környezeti hatások ellen bizonyos mértékben, hanem elsősorban a járművet rendkívül ragyogóvá teszik.

Mi az a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy olyan anyag, amely a felületre való applikálás után kikeményedik, ezzel védelmet nyújtva az adott felületen. A bevonat kémiai (és minimális fizikai) védelmet nyújt, de elsősorban a kerámia bevonat az autó megjelenését teszi extra ragyogóvá, különlegessé, könnyen moshatóvá, a frissen polírozott fényezést konzerválja. Gyártótól függően többféle összetételből állhat, az általunk használt bevonat Si-N-H formulával készül.

A kerámia bevonat megvéd a következőktől:

De mire is való a bevonat?

Különleges megjelenés

A bevonat ragyogó és üvegszerű kinézetet kölcsönöz a járműnek.

Hidrofób tulajdonság

A kerámia bevonat vízlepergetővé teszi a felületet, így extra könnyedén moshatóvá válik, a kosz és a szennyeződések gyakorlatilag leperegnek.

Kémiai védelmet nyújt

A felület ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben, azonban a fizikai védelme minimális, csak a megfelelő mosásból eredő hajszálkarcok ellen véd, kavicsnyomoktól és sérüléstől nem!

Mi a polírozás szerepe, miért szükséges akár egy új autón is?

A polírozás a kerámia bevonat egyik előkészítő lépése. Ez a folyamat két tényező miatt rendkívül fontos. Az első, hogy megfelelő tapadást biztosítson a bevonatnak, enélkül nem fog tudni tartósan megmaradni a felületen. A második, hogy az autó fényezését egy új szintre emelje a megfelelő szaktudással, azaz extra fényes legyen. Amennyiben új autóra szeretnénk ezt a szolgáltatást választani (ha kimondottan fizikai védelmet szeretne, akkor a kővédő fóliát (PPF) ajánljuk), abban az esetben is szükséges a polírozás, hiszen szakmai szemmel nagyon rossz állapotban adják át az új autókat, és ezeket a hibákat mindenképpen korrigálni kell. 

Válassza a minőségi szolgáltatást!

Ha egy olyan helyre vágyik, ahol nyugodtan, biztos kezekben hagyhatja autóját akkor megfelelő helyen jár! Számunkra az Ügyfeleink bizalma és elégedettsége a legfontosabb. Minden munkánkat részletesen dokumentáljuk előtte-közben-utána képekkel, így látván a teljes folyamatot, amelyet a munka elvégzése után az ügyfélnek digitális formában továbbítunk. Ha minőségre törekszik, és szeretné hosszú távon élvezni a járművének szépségét, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Bármilyen kérdésére szívesen választ adunk és segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő védelmi csomagot.

Referenciák

Árak

A technológia és a többlépcsős munkamenet miatt minden kerámia bevonatra egyedi árat adunk, árajánlatot a lenti űrlap kitöltésével tud kérni.

Elérhetőség

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél időpontot egyeztetni az egyik szolgáltatásunkra, ne habozz velünk felvenni a kapcsolatot. Örömmel segítünk, és válaszolunk minden megkeresésre.

Lépj velünk kapcsolatba