Mára a járművek üvegfelületeinek fóliázása nem csupán a sötétítésről szól. Fontos tényező a fóliák hőáteresztő képessége, UV sugárzástól való védelme valamint üvegtörés esetén a szilánk kiválás meggátolása. Ha ablakfóliázáson gondolkodunk hosszútávra tervezünk ezért csak és kizárólag Skyfol fóliákkal dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szinten, kimagaslóan hosszú ideig tudjuk biztosítani az Ön és utasai védelmét. Maximális védelem és luxus megjelenés élettartam garanciával. Minőség. Megbízhatóság. Skyfol.

Ha úgy gondolja, mivel gyárilag sötétített ablaka van, ezért nincsen szüksége fóliázásra, tévedés, mivel a gyárilag színezett ablak NEM tudja megszűrni az UV sugárzást, illetve a hővédelme jóval gyengébb, mint egy Baby Guard széria, sőt, szilánkosan törik.

Milyen előnyökkel jár a fóliázás, még akkor is, ha a jelenlegi autóm gyárilag sötétített?

  • Utazási komfort jelentősen megnő, mivel az átsugárzott energia gyakorlatilag teljesen megszüntethető.
  • Megszűrik a besugárzott napfényt, ezzel biztosítva a zavartalan nyugalmat a hátsó üléseken.
  • Szűrik az UV sugárzás teljes spektrumát, ezzel védve az Ön és utasai egészségét.
  • Védelmet nyújtanak a szilánkok ellen, üvegtörés esetén az üvegtáblát egyben tartják, mentésnél a tábla egyben eltávolítható lesz. 

Műhelyünkben személygépjárműre kizárólag BabyGuard szériát telepítünk, haszongépjárműnél van lehetőség HPPro szériára.

Az első ablakokra és szélvédőre is van lehetőség LEGÁLISAN, műbizonylattal fóliát telepíteni, de vannak más opciók is, erről csak és kizárólag személyesen tudunk információt adni.

 

 
Legnépszerűbb

BabyGuard széria

84.000Ft-tól

Prémium széria, babavédő, extrém hővédelem, UV védő

Élettartam garancia, műbizonylattal, AJÁNDÉK kerámiabevonattal az első szélvédőre.